Over

Elke dag onderweg naar Ithaka…

Corry
Het is een fantastisch gevoel om ergens naar onderweg te zijn, zonder de noodzaak om snel aan te hoeven komen. Zo kun je dromen over en uitkijken naar het doel aan de horizon, maar je verder vooral bezighouden met het moment. Het gedicht ‘Ithaka’ van de Griekse dichter Kavafis inspireerde mij om op deze manier tegen de dagelijks dingen aan te kijken. Wat je ook wilt bereiken, het is vooral de weg erheen die er toe doet. Ik probeer een weg af te leggen die past bij mij en bij m’n interesses, maar laat me graag verrassen door het toeval. Ik probeer te doen waar ik goed in ben en wat me inspireert en daarbij vooral goed te anticiperen op wat zich voordoet.

Ik verdiep me graag in alles rond mijn vakgebied communicatie, vooral ook de ‘randgebieden’ zoals psychologie, sociologie, filosofie, informatiemanagement. Daarnaast ben ik meer dan gemiddeld ge├»nteresseerd in Griekenland, ik schrijf graag over onderwerpen die me bezig houden, ik lees graag, verzamel boeken over allerlei thema’s (vooral ook Griekenland), ik wandel veel, fotografeer graag en ik ben dol op koken (en eten…)

Met deze website wordt dit alles gecombineerd. Ik wil de vaste bezoekers van de Griekse boekenlijst en mijn Griekenlandweblog van leuke en handige informatie blijven voorzien en hen daarnaast vooral ook inspireren om te reizen door het fantastische Griekenland, al dan niet met de nodige Grieks getinte boeken in de koffer! Daarnaast ga ik schrijven over andere dingen die leuk en interessant zijn, over communicatieonderwerpen die niet altijd voor de hand liggen en natuurlijk over koken en lekker eten en alles wat daar bij komt kijken. Reacties en feedback zijn altijd welkom!

Tot ziens, horens of mails!

Corry Brand