Restjesschotel, snel en verrassend lekker!

Gepost door: Corry Gepost op: 10 april 2012 | 0 Reacties

Tags:

Onvoorstelbaar hoe sommige weekenden als een bliksemflits aan de hemel voorbij kunnen schieten. Je kijkt er vol verwachting naar uit, mist de flits, hoort de knal, even wat beweging en dan is het al weer voorbij. Einde beleving, over tot de orde van de dag. Zo'n weekend was het afgelopen Paasweekend voor mij. Geen idee meer wat ik allemaal heb gedaan, maar de herinnering is goed. Het was leuk, inspirerend en lekker.

Lekker was het (uit) etentje op zondagavond, lekker was de Paasbrunch gisteren, op het verjaardagsfeestje van een vriendin en lekker was ook het restjesdiner van vanavond. Gisteren heb ik een van de gerechten gemaakt voor de brunch en de restjes van de ingrediënten in de koelkast gelegd met de gedachte er vandaag van alles bij te kopen voor vanavond Maar de dag was te snel om, de winkels te snel dicht en resultaat van dit alles was dat ik gekookt heb met wat in de koelkast lag.

En dat bleek verrassend lekker! Per persoon: driekwart rode en een halve groene paprika in halve reepjes, een kleine ui en 100 g voorgekookte aardappelplakjes 10 minuten roerbakken in de wok. Beetje zout en peper en een theelepel Provencaalse kruiden erbij en tot slot 75 g gerookte zalmsnippers en een handje fijngesneden peterselie erdoor. Even doorwarmen en klaar! Snel en uiterst smakelijk.

restjesdag


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments